Начало Новини Партньори TravelAdmin За нас

Търсене


Подробно търсене
Клиенти
Продукти
Услуги
Технологии
Работа
Карта на сайта
Начало > TravelAdmin
TravelAdmin

TRAVELADMIN е система за управление на туристически бизнес. Системата позволява и поддръжка на множество уеб сайтове, което Ви дава възможност да редактирате, въвеждате и оформяте различни видове оферти. Всички оферти поддържат много дати, цени, както и различни снимки към офертата.

Екскурзии: Поддържа следните опции: Маршрут на екскурзията и вид транспорт. Подробно описание на всеки един от дните включени в екскурзията и броя на нощувките. Няколко възможни дати и по няколко цени за различните дати, както и опциите цената включва и цената не включва.

Почивки: Поддържа следните опции: Име на държавата и име на курорта, като и кратко описание към него. Вид транспорт към почивката. Име на хотела, брой звезди и вид настаняване. Кратко описание на хотела, което включва разположение, удобства и услуги, който предлага. По няколко възможни дати. Различни цени определящи се от вида на стая/студио/апартамент/мезонет, както и цени според възрастта на почиващите.

Уикенди: Поддържа следните опции: Име на държавата и име на курорта. Маршрут и вид транспорт. Брой дни и нощувки. Цена и описание на уикенда.

Круизи: Поддържа следните опции: Име на круизната линия, както и име на кораба. Кратко описание на кораба. Брой звезди и брой кабини, услуги и удобства. Описание на кабините и цени според вида им. Дати на отпътуване и дати на връщане.

Автобусни билети: Поддържа следните опции: Име на компанията превозвач. Място на тръгване и на пристигане. Различни видове цени, определящи се от това дали билета е еднопосочен, двупосочен, с намаление или без. Дни на тръгване и дни на пристигане. Различни часове на отпътуване и часове на пристигане. Дати и часове за връщане обратно.

Самолетни билети: Поддържа следните опции: Име на компанията. Град на тръгване и пристигане. Дати на заминаване. Цена и номер на полета. Час на тръгване и час на пристигане.

Хотели: Поддържа следните опции: Име на държавата и име на курорта. Име на хотела, брой звезди и вид настаняване. Кратко описание на хотела, което включва разположение, удобства и услуги който предлага. По няколко възможни дати. Различни цени определящи се от вида на стая/студио/апартамент/мезонет и цени според възрастта на почиващите.

Автобуси/Rent-a-car: Поддържа следните опции: Име на компанията. Модел на автомобила и броя на местата. Година на регистрация. Удопствата, който избрания автомобил предлага. Цена според услугата, например: за трансфер, обиколка на София, цена на километър, цена за времето в което автомобилът ще е нает под наем.

Резервации: Поддържа формуляри и бланки (уеб форми) за резервации в различни хотели.

Свободни формуляри/Бланки: Специфични за целта формуляри и бланки (уеб форми) по избор на клиента. Например: заявки за записване за екскурзии, трансфери, самолетни билети, заявки за допълнителна информация.


EuroSoft TravelAdmin
След момента на пускането на системата на пазара много туристически фирми се включиха в нея. Повече от 20 фирми вече използват TravelAdmin...
(25.10.2005 г.)       Още
Copyright © EuroSoft, Inc. All Rights Reserved 1998-Present